Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2ος Ορεινός Αγώνας
”Φλόγα του Ησαΐα” 
(Δελτίο Τύπου Λήξης)

- Οργανωτική Επιτροπή Ορεινού Αγώνα - 
[Πολιτιστικός Σύλλογος ”Η Πρόοδος”]
[Αθλητικός Σύλλογος ”Ησαΐας”]

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα ”Φλόγα του Ησαΐα” θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στον 2ο Ορεινό Αγώνα και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία του σκληροτράχηλου και πανέμορφου τόπου της Δεσφίνας.
Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πάρα πολλά (και σε πολλές περιπτώσεις πολύ μακρινά) μέρη της Ελλάδας.
Η Οργανωτική Επιτροπή ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις και φυσικά να ζητήσει συγνώμη για τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στη γραμματεία του αγώνα, λόγω της μεγάλης και απροσδόκητης προσέλευσης αθλητών, για τους οποίους πραγματοποιήθηκε τεράστια προσπάθεια ώστε να λάβουν μέρος στον αγώνα μας.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να στεφθεί με επιτυχία ο 2ος Ορεινός Αγώνας ”Φλόγα του Ησαΐα”.
Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει το συντονιστή μας κ. Χρήστο Πολατσίδη, το Δήμο Δελφών, τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Δ.Ε. Δεσφίνας, τον όμιλο Μυτιληναίου, τη γιατρό μας κ. Μαριτίνα Λιακοπούλου, το φυσικοθεραπευτή μας κ. Αναστάσιο Μαντζώρο, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα, τη παρουσιάστρια μας κ. Κωνσταντίνα Γεωργαντά, τους Dj Λουκά Παππά και Χριστόφορο Δοδόλια, τον εικονολήπτη μας κ. Θύμιο Τσαγκουρνό, τους εθελοντές φωτογράφους μας, όλους τους χορηγούς μας για τη βοήθεια και τη στήριξη, τους επισκέπτες που τίμησαν με τη παρουσία τους και φέτος το χωριό μας, τη νεολαία και τους εθελοντές από τη Δεσφίνα-Αντίκυρα-Άσπρα Σπίτια, καθώς επίσης και όλους τους Δεσφινιώτες, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να διοργανωθεί ένας αγώνας τόσο υψηλής ποιότητας.
... να είμαστε καλά ... & του χρόνου ...
”Φλόγα του Ησαΐα”
_________________________________________________
2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου
”Φλόγα του Ησαΐα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου